sâmbătă, 26 mai 2012

Sa fie lumina!

(click pentru marire!)

Joi, 24 mai 2012, 18:30, sarbatoare mare la crestinii ortodocsi - Inaltarea Domnului.
La Reiser Barlad, firma cu actionar unic, Consiliul Local Barlad, este lumina. O sa spuneti ca este un lucru bun, dar cu iluminatul de pe stalpii din incinta unitatii, cand soarele este sus pe cer? Ca in orice firma care se respecta si unde actionar e "statul", adica noi toti cei care platim taxe si impozite locale, risipa e la mare rang.
La urma urmei, cat consumau doua becuri cu mercur. Maximum 800W, azi, maine si intotdeauna. La asta mai putem adauga resturi de materiale bituminoase aruncate la intamplare pe toate strazile din Barlad, acum la marea "plombare" din mai (ca nu erau destule pietricele care sareau in parbrizele masinilor...). Meseriasii care nu lasa curat in urma lor sunt pârâţi!
Afacerea asta cu plombatul n-am s-o inteleg niciodata. De ce plombele de asfalt nu acopera doar groapa? Ca pe strazile Barladului gropile au fost inlocuite cu damburi. De ce atata cheltuiala ca sa inlocuim un damb in jos cu altul in sus? Daca tot se doreste o imbunatatire a starii drumului, nu era firesc ca prin plombare drumul sa arate mai bine? 
Ramane o singura explicatie. Plata se face in functie de materialul consumat. Este o risipa "controlata".  Dar de ce pe banii nostri?
Domnule Primar, sunteti specialist in constructii. Nu vede nimeni treaba de mantuiala? Am fost tare mandru de dumneavoastra cand v-am intalnit pe aleile unui parc in controlul unor lucrari. Desigur, nu le puteti face pe toate, dar nu verifica nimeni sau se da "la pace"?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu