marți, 8 mai 2012

Fatada sau ruleta ruseasca?

 Atentie, cade tencuiala!
Trecatorii care folosesc trotuarul invecinat blocurilor turn de pe strada Republicii, de la Cerbul de Aur spre Confectii, sunt expusi unui mare risc.
In cursul noptii de 7 spre 8 mai, caramida ornamentala de la un balcon (N-V al blocului M6) s-a desprins pe o portiune de aprox. 2 metri patrati. Din fericire, la acea ora tarzie din noapte nu se aflau persoane pe trotuar, singura paguba materiala inregistrund un locatar din apropiere - parbrizul masinii spart.
La acest bloc au mai fost astfel de incidente si se impune luarea unor masuri de protectie a trecatorilor. Nu doar aici! Degeaba "raspunde" cineva dupa producerea unui accident. 
Singura masura luata pana la aceasta ora este o banda inscriptionata "Politia Comunitara", care delimiteaza zona incidentului. Cine spune ca zona periculoasa a fost delimitata corespunzator? Este trotuarul o ruleta ruseasca?
Ce rol au in producerea acestor incidente masinile de mare tonaj (incarcate cu mult peste limita legala!) care traverseaza orasul?  
Institutiile abilitate ale statului au ceva de spus? Primaria?




Editare 10.05.2012

Ieri dupa-amiaza, proprietarii apartamentului, de la care au cazut bucatile de caramida, au dizlocat toata tencuiala de pe balcon. Fara niciun fel de protectie. In cadere, bucatile de tencuiala au spart ferestre la etajele inferioare, au dizlocat copertine si s-au imprastiat la sol pe o suprafata mare. In timp ce unii adunau molozul, altii curatau balcoanele de tencuiala. Nu a existat o comunicare intre vecini. Mare lucru ca nu s-a accidentat cineva! Dupa curatarea terenului, cineva a strans banda de avertizare de pe trotuar. Astazi dimineata a reaparut delimitarea zonei periculoase, spunea cineva, ca sunt probleme si la alt balcon de la un etaj mai sus.

Barladeni!
Circulati cu grija in apropierea blocurilor turn de pe strada Republicii, eventual folositi trotuarul dinspre vest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu